Om cookies

Den här webbplatsen har för avsikt att använda cookies för att förbättra webbplatsen och din upplevelse. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner och accepterar du vår användning av cookies. Om du behöver ytterligare information och/eller inte vill ha cookies placerade när du använder webbplatsen, besök vår integritetspolicy.

ALL-SWE-0489(1)


MS och corona


Se fler nyheter

Mitt liv med MS - Veckans skribent

Av: Johanna

Mina MS-vänner

Häromkvällen bjöd jag mina MS-vänner på middag. Vi turas om och nu var det min tur. Vi fortsätter att ses, vilket känns väldigt bra! Det är ju främst vår kroniska sjukdom som förenar oss, men det är ju också lite av syftet med våra träffar...




MS Nyhetsbrevet - För dig som lever med MS

* Råd och tips för vardagen med MS
* Inspirerande intervjuer
* Matnyttig information

Prenumerera direkt!

Här kan du anmäla dig till MS Nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet – kommer ut 6 ggr/år och skickas till dig som är intresserad av att läsa aktuell information om MS. Nyhetsbrevet skickas direkt till din dator via mejl. I nyhetsbrevet hittar du de senaste artiklarna om MS som publicerats på www.multipelskleros.nu.

Fyll i formuläret nedan för att börja prenumerera på MS Nyhetsbrev.

Biogen-26916

GDPR-I enlighet med dataskyddslagstiftning hanterar Biogen Sweden AB Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby ("Biogen") de personuppgifter vi samlar in från dig via materialbeställningstjänsten för att kunna administrera din beställning samt ge eventuell återkoppling. Sådan insamling är nödvändig för att förse dig med denna tjänst och vår behandling baseras på ditt medgivande. Vid behov kan Biogen överföra dina personuppgifter till andra företag i koncernen och kan även anlita tredjepartsleverantörer av tjänster (t. ex. IT-leverantörer) för att behandla dina personuppgifter för Biogens räkning. Sådana parter kan vara lokaliserade utanför Europa, men Biogen kommer att se till att alla mottagare är bundna av avtal (t. ex. genom standardklausuler) och/eller lagstadgade krav i enlighet med dataskyddslagstiftning. Biogen behåller inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka de samlas in. Du kan kontakta Biogen om du vill få tillgång till dina personuppgifter eller få information om de personuppgifter som Biogen har om dig. Du kan motsätta dig behandling av dina personuppgifter av legitima skäl och du kan också begära rättelse eller radering av uppgifterna. Om du anser att det är nödvändigt, har du också rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen. Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta personuppgiftsombudet på privacy@biogen.com


Stäng


Biogen-27387