Om cookies

Den här webbplatsen har för avsikt att använda cookies för att förbättra webbplatsen och din upplevelse. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner och accepterar du vår användning av cookies. Om du behöver ytterligare information och/eller inte vill ha cookies placerade när du använder webbplatsen, besök vår integritetspolicy.

ALL-SWE-0489(1)


MS & MRT


Se fler nyheter

Mitt liv med MS - Veckans skribent

Av: Malin

En annorlunda mamma

Jag har väl alltid känt mig annorlunda som mamma , har valt egna vägar, satt mina barn i första rummet, valde att vara hemma med mina barn i tre år var och en, valde inte förskola utan vi fick hjälp av min mamma. Har inte känt det stora behovet av ”egen tid ”utan det har varit lyx att gå på toa själv eller ta ett bad.




MS Nyhetsbrevet - För dig som lever med MS

* Råd och tips för vardagen med MS
* Inspirerande intervjuer
* Matnyttig information

Prenumerera direkt!

Här kan du anmäla dig till MS Nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet – kommer ut 6 ggr/år och skickas till dig som är intresserad av att läsa aktuell information om MS. Nyhetsbrevet skickas direkt till din dator via mejl. I nyhetsbrevet hittar du de senaste artiklarna om MS som publicerats på www.multipelskleros.nu.

Fyll i formuläret nedan för att börja prenumerera på MS Nyhetsbrev.

Biogen-26916

GDPR-I enlighet med dataskyddslagstiftning hanterar Biogen Sweden AB Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby ("Biogen") de personuppgifter vi samlar in från dig via materialbeställningstjänsten för att kunna administrera din beställning samt ge eventuell återkoppling. Sådan insamling är nödvändig för att förse dig med denna tjänst och vår behandling baseras på ditt medgivande. Vid behov kan Biogen överföra dina personuppgifter till andra företag i koncernen och kan även anlita tredjepartsleverantörer av tjänster (t. ex. IT-leverantörer) för att behandla dina personuppgifter för Biogens räkning. Sådana parter kan vara lokaliserade utanför Europa, men Biogen kommer att se till att alla mottagare är bundna av avtal (t. ex. genom standardklausuler) och/eller lagstadgade krav i enlighet med dataskyddslagstiftning. Biogen behåller inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka de samlas in. Du kan kontakta Biogen om du vill få tillgång till dina personuppgifter eller få information om de personuppgifter som Biogen har om dig. Du kan motsätta dig behandling av dina personuppgifter av legitima skäl och du kan också begära rättelse eller radering av uppgifterna. Om du anser att det är nödvändigt, har du också rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen. Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta personuppgiftsombudet på privacy@biogen.com


Stäng


Biogen-27387