MS nyhetsbrev - maj 2018
View this email in your browser

För dig som lever med MSMS-mot en ljus framtid

Prognosen för en person som insjuknar i MS idag ser mycket bättre ut idag än mot hur det gjorde för 10–20 år sedan. Men framöver då? Kommer det finnas något botemedel mot MS? 
Neurologen och överläkaren Björn Hedström har kikat in i kristallkulan och berättar här vad han tror om framtiden för sjukdomen multipel skleros.
 
LÄS MER
En film om MS 

I den här korta illustrativa filmen förklaras vad MS är, vad som händer i kroppen vid MS, hur man påverkas av MS och hur läkemedel kan underlätta och bromsa MS. En film som kan hjälpa dig med diagnosen MS att själv förstå och att lättare kunna förklara för närstående vad multipel skleros är.

ALL-SWE-0666b

 

SE FILMEN HÄR

World MS Day 
World MS Day är officiellt den 30 maj varje år. Det pågår kampanjer och aktiviteter under maj månad, runt om i världen. Detta för att föra samman alla som lever med MS genom att historier berättas och att man ökar medvetenheten kring Multipel skleros.

LÄS MER
MS i skymundan 
Ett stort fång blommor; tulpaner, rosor eller andra underbara blommor, vill jag ge alla människor som visar förståelse. Stöttar oss. Vill förstå. Frågar. Frågar för att man vill förstå, vill få kunskap och insikt om något som man inte vet så mycket om...
LÄS MER
MS och smarta telefoner 
Ibland känns allt så fruktansvärt meningslöst och omöjligt. När kroppen ilsket protesterar, huvudvärken spränger och ingenting lockar förutom att fly från hela situationen. Slippa vardagsbestyren som inte går ihop sig, slippa känna sig dålig...
LÄS MER
Biogen Sweden AB
infosweden@biogen.com, www.multipelskleros.nu  
ALL-SWE-0614(1)
Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby. Tel 08 594 113 60. Fax 08 594 113 69
Privacy Policy


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*